Door op 14 mei 2013

PvdA-leden gezocht voor Vakgroep Jeugdzorg

De PvdA fractie in de provincie Utrecht zoekt leden met kennis van (onderdelen van de) jeugdzorg en enthousiasme om deze kennis in te zetten om te komen tot aanbeveling voor de transitie jeugdzorg.

Ik wil de vakgroep graag oprichten om zo de kennis die er binnen de partij bestaat naar boven te halen. Daar kunnen wij in Provinciale Staten ons voordeel mee doen, maar datzelfde geldt voor raadsleden en wethouders die vanaf 2015 verantwoordelijk zijn voor de jeugdzorg. Het zou zonde zijn om de kennis die er is binnen de partij niet te gebruiken om de zorg voor kinderen te verbeteren.

De vakgroep, bestaande uit ongeveer tien personen, zal zo’n drie keer per jaar bijeen komen. Leden van de vakgroep hebben kennis van (onderdelen van) de jeugdzorg en kunnen aanwezig zijn op een eerste bijeenkomst op dinsdagavond 11 juni of 25 juni a.s.

We streven naar een niet al te grote groep met zoveel mogelijk diversiteit in expertise en zullen daarom mogelijk een selectie maken uit de geïnteresseerden. Daarom vragen we u om bij uw aanmelding een korte motivatie te geven.

Aanmelden kan door voor  27 mei a.s. een e-mail te sturen naar  pvda@provincie-utrecht.nl waarbij u naast uw motivatie ook uw voorkeur uitspreekt voor één van de twee genoemde data.