1

Nanda van Zoelen

Nanda van Zoelen

Over Nanda van Zoelen

De afgelopen vier jaar heeft Nanda zich bewezen als Waterschapsbestuurder. Begonnen als fractievoorzitter voor de PvdA in het Algemeen Bestuur heeft ze met flair, dossier kennis en vastberadenheid de PvdA standpunten verder gebracht en de nodige successen geboekt voor de Partij.

Aan het einde van haar bestuursperiode heeft Nanda zich gemanifesteerd als Hoogheemraad in het Dagelijks bestuur met onder andere aandacht voor klimaatadaptatie en zuivering. Als verbindend bestuurder weet ze als geen ander een natuurlijke brug te slaan tussen de technisch operationele inhoudelijke bezigheden van het waterschap en de mensen op straat.

Ook weet ze coalities te smeden met een goed gevoel voor verhoudingen én behoud van doelen en waarden. Haar verantwoordelijkheidsgevoel maakt haar een betrouwbaar, standvastig en gerespecteerd bestuurder.

Nanda is de logische keuze als waterschapslijsttrekker en ook geschikt eventueel Hoogheemraad voor de PvdA. Nanda is ook nadrukkelijk geschikt om in het dagelijks bestuur de functie van hoogheemraad (blijven) te vervullen.