Door op 9 januari 2016

Nieuwjaarsreceptie Gewest Utrecht

Het bestuur van PvdA Gewest Utrecht wenst jullie allen een voorspoedig 2016.

Wij vragen jullie aandacht voor een tweetal bijeenkomsten in januari, beide in Zeist.

Allereerst is er op 16 januari as de nieuwjaarsreceptie die wij in combinatie doen met die van de afdeling Zeist.    Locatie: Abrona, Montaubanstraat 84, Zeist    15.00 – 17.00
Afdelingsvoorzitter Nico Bernts, Zeist-fractievoorzitter Karst Schuring, gewestvoorzitter Erwin Kordes, PS-fractievoorzitter Rob van Muilekom en HDSR-fractievoorzitter Jan Reerink zullen de aanwezigen toespreken.

Vervolgens ontmoeten we elkaar op 23 januari as., wederom in Zeist, maar dan in de mooie nieuwe raadszaal van het Gemeentehuis, Het Rond 1, 3701 HS te Zeist   10.00 – 12.00

  • Thema van de gewestelijke vergadering is dit keer: De verdeling van woonruimte onder mensen met lagere inkomens, waarbij ook scheefwoners, statushouders en ouderen worden betrokken.
    We bespreken dit samen met
    Jannie Komduur, beleidsmedewerker Nederlandse Woonbond,
    Albert de Vries, lid Tweede Kamer PvdA en
    iemand van de fractie of het bestuur PvdA Zeist

Verder praten we je bij over de actualiteit in Zeist, het Waterschap HDSR, de Eerste en Tweede Kamerfractie en onze fractie in Provinciale Staten.

Alle reden om erbij aanwezig te willen zijn en elkaar weer te ontmoeten. Kijk vanaf een week voor de vergadering voor de actuele agenda en vergaderstukken op onze website: www.psutrecht.pvda.nl

Kom vooral langs, ook als je nog wat minder bekend bent met het PvdA werk in het gewest Utrecht.
We rekenen op een forse vertegenwoordiging van PvdA leden uit Zeist en natuurlijk van de gewestelijk afgevaardigden uit de afdelingen. Alle leden uit ons gewest zijn van harte welkom!

We zoeken een PvdA lid die de vaste vertegenwoordiger wil zijn van het gewest Utrecht bij een politieke ledenraad. Wanneer je denkt dat dit bij je past en je wilt het ook doen, laat dat dan svp voorafgaand aan de vergadering aan Erwin of mij weten. Je kunt je dan tijdens de vergadering presenteren.

Tot zaterdagmiddag 16 januari bij de nieuwjaarsreceptie en/of zaterdagochtend 23 januari 2016 bij de gewestelijke vergadering!

Met vriendelijke groet,

Bestuur PvdA gewest Utrecht
Gert Mulder
secretaris